Self-Awareness Insights - Assessio (2024)

Self-Awareness Insights handlar om att kartlägga personliga egenskaper hos ledare för att identifiera vilka beteenden som är naturliga och vilka som kräver mer energi. På så sätt kan ledare bli mer medveten om sina styrkor och utmaningar.

Boka en demo

Kontakta oss

Vad är Self-Awareness Insights?

Self Awareness Insights erbjuder ledare möjligheten att uppnå en djupare självinsikt och förbättra sina ledaregenskaper.Insikterna om ens beteenden kommer att kunna anpassas efter olika situationer.

Self-Awareness Insights ger personliga och praktiska tips om hur det går att mildra potentiella riskbeteenden och hur man kan använda sina styrkor.

Self-Awareness Insights - Assessio (1)

Vad skiljer oss från andra?

Innovativt och kundcentrerat

En modern plattform framtagen efter kundernas behov, utvecklad med vår expertis och innovationsanda.

Enkelt och allt på samma ställe

En användarvänlig plattform som förenklar och effektiviserar komplexa processer och beslu*t inom talent management.

Forskningsbaserat

Evidensbaserade metoder baserade på den senaste forskningen inom personlighetsvetenskap och arbetspsykologi.

Datadrivna beslu*t

Omfattande data ger dig vägledning i beslu*tsfattande. Återanvänd data för att hitta toppkandidater och utveckla medarbetare.

"Självmedvetenhet är förmågan att se oss själva tydligt, att förstå vilka vi är, hur andra ser på oss och hur vi passar in i världen. Självmedvetenhet ger oss makt."

Anders Knutsson, Chief Product Officer på Assessio

Varför öka din självkännedom?

Stötta era ledare i att använda och medvetandegöra styrkor och utmaningar. För att bli en effektiv ledare behövs självkännedom. Self-Awareness Insights hjälper till att förstå sig själv i relation till organisationens mål samt använda sig utav beteende och strategier som stöttar dessa. Ledare som har en hög självinsikt tar bättre beslu*t, är mer effektiva, har mer engagerade medarbetare, nöjdare kunder och presterar bättre generellt.

Self-Awareness Insights - Assessio (2)

Vad blir effekterna av ökad självkännedom?

Insikterna om ens beteenden kommer att kunna anpassas efter olika situationer. Self-Awareness Insights ger personliga och praktiska tips om hur det går att mildra potentiella riskbeteenden och hur man kan använda sina styrkor.

Boka ett möte

Utbilda dig i verktyget

Vårt mål är att du som går utbildningen ska ta med dig kunskapen tillbaka till din organisation och på ett effektivt sätt arbeta med ledarutveckling. För dig som ledare blir detta ett värdefullt hjälpmedel för att utveckla ditt ledarskap. Utbildningen erbjuds för grupper upp till 12 personer om ni är fler som vill gå från samma företag. Om det bara är en person från företaget som vill gå finns det möjlighet att delta med andra deltagare.

Jobbar du som ledare eller inom HR med ledarskapsutveckling? Efter utbildningen får du tillgång till verktyget gratis i 3 månader. Anmäl dig nedan till våra öppna utbildningar!

Anmäl dig till vår utbildning

Self-Awareness Insights - Assessio (3)
Self-Awareness Insights - Assessio (4)

För dig och ditt team!

Är ni fler som vill gå utbildning? Boka en företagsunik utbildning. Ni får coaching av Assessios experter och får konkreta tips på hur ni kan utveckla era ledare.

Efter utbildningen får ni tillgång till verktyget gratis i 3 månader. Pris för hela gruppen 29 950 kr (Max 12 personer)

Anmäl dig här

Sparbanken Sjuhärad

Genom att använda arbetspsykologiska tester kan vi nu bättre förstå kandidaternas personligheter och därmed också deras förväntade beteenden, vilket gör det möjligt att hitta de individer som passar bäst in i organisationens kultur och de roller vi behö...

Läs mer

Self-Awareness Insights - Assessio (5)
Self-Awareness Insights - Assessio (6)

Genom att mäta och förstå kandidaternas beteenden och den potential som är avgörande för långsiktig framgång, har Sparbanken Sjuhärad hittat ett effektivt sätt att attrahera rätt personer som inte bara passar här och nu, utan även kan utvecklas och växa med organisationen.

Sofie Klasson, HR Business Partner

Eneco

Hur skapar man förutsättningar för en flexibel organisation som dessutom snabbt kan anpassa sin verksamhet efter kunders och partners snabbt förändrande behov? Eneco satte det hela på prov, med Learning Agility.

Läs mer

Self-Awareness Insights - Assessio (7)
Self-Awareness Insights - Assessio (8)

Människor med hög learning agility anställer människor som också har det. Det fungerar som en strategi-accelerator.

Jonne-Mei Beetz, HR-utvecklingschef på Eneco Group

Södra

Södra och deras partnerskap med Assessio har framgångsrikt bidragit till att en traditionell rekryteringsprocess blivit en stark metodik för individ- och organisationsutveckling.

Läs case studier

Self-Awareness Insights - Assessio (9)

En utbildning i strukturerade intervjuer resulterade i insikten om att fördomar kunde påverka beslu*t, vilket skapade en önskan om att uppnå större objektivitet.

Kamilla Svensson, strategiledare inom HR på Södra

Unik resurs

Genom att låta testdata löpa som en röd tråd genom rekrytering, onboarding och utveckling så hjälper rekryteringsbolaget Unik Resurs sina kunder att öka effektiviteten i organisationen.

Läs case studier

Self-Awareness Insights - Assessio (10)
Self-Awareness Insights - Assessio (11)

Allt vi gör med testresultaten handlar om att korta ledtiden till produktivitet. Det kan handla om att korta tiden det tar att hitta rätt person för jobbet, att onboarda en ny medarbetare eller hitta bra sätt för ett team att samarbeta.

Jonas Henrikson, Unik Resurs

Randstad

Med hjälp av arbetspsykologiska tester och ett stort kandidatfokus så brinner rekryteringsteamet på Randstad för att hjälpa människor att hitta rätt jobb och lösa sina kunders långsiktiga kompetensbehov.

Läs case studier

Self-Awareness Insights - Assessio (12)
Self-Awareness Insights - Assessio (13)

En av de stora fördelarna med att använda tester tidigt är att du får ett tydligt beslu*tsunderlag och kan basera dina rekommendationer på fakta om kandidaterna.

Tomas Köhler, rekryteringskonsult Ranstad

Self-Awareness Insights - Assessio (14)

Funktioner i plattformen

Vår plattform innehåller data och verktyg du behöver för en mer effektiv organisation. Och den fortsätter ständigt att utvecklas, alltid i nära samarbete med dig som kund.

Personlighet (MAP)

Identifiera individers potential och utvecklingsområden med hjälp av MAP; ett personlighetstest som kartlägger personlighet och beteenden som är viktiga i arbetslivet.

Läs mer

Problemlösning (Matrigma)

Med det världsledande och icke-verbala begåvningstestet Matrigma kan du mäta intelligens, förmåga att se samband, abstrakt logisk förmåga och problemlösningsförmåga.

Läs mer

Riskbeteenden (MAP-X)

Identifiera riskbeteenden och individuella utmaningar. MAP-X ger dig underlag att använda i rekryteringsprocesser, ledarskapsfrågor och i utvecklingen av team.

Läs mer

Leadership Feedback

Stärk chefer i din organisation med hjälp av feedback från deras medarbetare. Leadership Feedback är baserat på modern forskning om ledarskap och bidrar till ledarskapsutveckling i rätt riktning.

Läs mer

Self-Awareness Insights

Öka självkännedom med hjälp av Self-Awareness Insights. Verktyget – och utbildningen – skapar medvetenhet kring styrkor och utmaningar och ger tips på utveckling.

Läs mer

Psykometriska linser

Med psykometriska linser kan du inspireras av data för att hitta ny talang. I verktyget skapar du en profil baserad på testdata från dina framgångsrika medarbetare, för att matcha mot nya rekryteringar och ge stöd i beslu*tsfattande.

Läs mer

FAQ om Self-Awareness Insights

Här kan du läsa ett urval av tidigare ställda frågor och svar

Har du fler frågor?

Kontakta oss

Vår personlighet och problemlösningsförmåga utgör vår potential som är den största prediktorn för våra beteenden. Självinsikt innebär en förståelse för sin potential, vilka beteenden som är naturliga för oss och vilka som kan vara mer utmanande. Genom denna insikt kan vi utveckla oss som ledare och skapa beteendeförändringar som optimerar våra förmågor.

Self Awareness Insight erbjuder ledare möjligheten att genomföra två tester - MAP och Matrigma - för att uppnå en djupare självinsikt och förbättra sina ledaregenskaper.
MAP är ett personlighetstest som fokuserar på att kartlägga kritiska beteenden inom arbetslivet. Testet bygger på den välgrundade femfaktormodellen, som är den mest pålitliga och vetenskapligt beprövade teorin för att beskriva olika aspekter av personlighet.
Matrigma är ett högkvalitativt arbetspsykologiskt test som mäter generell begåvning och förmågan att förutsäga arbetsprestation. Generell problemlösningsförmåga inkluderar logisk slu*tledningsförmåga, kritiskt tänkande och kapaciteten att assimilera ny information.
MAP består av 200 påståenden och tar cirka 15-20 minuter att genomföra, medan Matrigma är ett adaptivt test som kan klaras av på 12 minuter.
Genom att kombinera resultaten av dessa tester ger Self Awareness Insight ledare möjligheten att skaffa en precis bild av sina personliga egenskaper och förmågor. Denna värdefulla insikt kan sedan användas för att optimera deras ledarskap och främja framgångsrika arbetsrelationer.

Alla ledare i organisationen

  • Ökad självinsikt
  • Ökad förståelse för ledares beteenden och dess påverkan på omgivningen
  • Ökad effektivitet i ledarskapet
  • Ökad tydlighet i rollen som ledare
  • Insikt i en ledares riskbeteenden
  • Handlingsplan för beteendeförändring utifrån konkreta utvecklingstips och aktiviteter

Boka en demo

Vill du veta mer om oss och vår plattform? Du får inblick i verktyget och kunskap om oss som står bakom det.

Boka en demo

Self-Awareness Insights - Assessio (15)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få senaste nytt om en mer hållbar rekrytering och utveckling.

Self-Awareness Insights - Assessio (2024)

References

Top Articles
Edison Fest 2024: What to know about the big parades, car shows, VIP seats and more
Grand Parade Application
Use Copilot in Microsoft Teams meetings
Fiskars X27 Kloofbijl - 92 cm | bol
It may surround a charged particle Crossword Clue
Citibank Branch Locations In Orlando Florida
Which aspects are important in sales |#1 Prospection
Globe Position Fault Litter Robot
Brenna Percy Reddit
Craigslist Chautauqua Ny
Inside California's brutal underground market for puppies: Neglected dogs, deceived owners, big profits
Morocco Forum Tripadvisor
Fredericksburg Free Lance Star Obituaries
Aspen.sprout Forum
800-695-2780
No Hard Feelings Showtimes Near Cinemark At Harlingen
Maplestar Kemono
Canvas Nthurston
Apply for a credit card
Georgia Cash 3 Midday-Lottery Results & Winning Numbers
Unionjobsclearinghouse
Www.paystubportal.com/7-11 Login
manhattan cars & trucks - by owner - craigslist
Joann Fabrics Lexington Sc
Rgb Bird Flop
This Is How We Roll (Remix) - Florida Georgia Line, Jason Derulo, Luke Bryan - NhacCuaTui
Town South Swim Club
Why Are The French So Google Feud Answers
Siskiyou Co Craigslist
Kattis-Solutions
Puerto Rico Pictures and Facts
Skroch Funeral Home
Old Peterbilt For Sale Craigslist
T&J Agnes Theaters
Santa Cruz California Craigslist
Elgin Il Building Department
Search All of Craigslist: A Comprehensive Guide - First Republic Craigslist
Htb Forums
Sam's Club Gas Prices Florence Sc
Electronic Music Duo Daft Punk Announces Split After Nearly 3 Decades
Author's Purpose And Viewpoint In The Dark Game Part 3
Ferguson Showroom West Chester Pa
Ehome America Coupon Code
Rocket Lab hiring Integration & Test Engineer I/II in Long Beach, CA | LinkedIn
Wgu Admissions Login
Florida Lottery Powerball Double Play
CPM Homework Help
Is My Sister Toxic Quiz
Diamond Spikes Worth Aj
sin city jili
Taterz Salad
Fetllife Com
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 6217

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.